About us

De letterlijke vertaling van La Vie Bohème is “Bohemien leven” De definitie van Bohemien is eenvoudig, maar aan de andere kant ook weer vrij ingewikkeld. Het is een levensstijl! Je bent een dromer, je wilt de wereld begrijpen en er 100% van genieten en het in je opnemen. Je houdt van mooie materialen, en er op je best uitzien.

Deze levensstijl is ook absoluut van toepassing op Brenda & Esther. Tijdens een gezamenlijke vakantie op het magische eiland Ibiza is het idee van La Vie Bohème ontstaan. Een plek waar inspiratie opleeft, en waar het concept van La Vie Bohème samen kwam.

Een vrouw die waarde hecht aan kwalitatieve materialen, zich mooi wil voelen en waardering heeft voor natuur & milieu. Voor deze vrouw en haar zoektocht naar haar perfecte jurk bieden wij het nieuwe concept van La Vie Bohème Bridal aan. Onze unieke jurken willen we graag een tweede leven geven, en zijn dan ook met zorg geselecteerd. Wij bieden een platform waarin je vrijblijvend op zoek kan gaan naar DE jurk van jouw dromen. Hierna bieden wij je de gelegenheid om in een relaxte setting tijdens een 1 op 1 afspraak samen met je dierbaren deze jurken te komen passen. Door de jarenlange ervaring in de bruidsbranche bieden wij niet alleen trouwjurken maar ook schoenen, accessoires, haarstyling, make-up en heel veel inspiratie voor jouw grote dag.

We love to see you!

Esther en Brenda