How we work

In deze tijd leven mensen heel bewust en kopen ze ook bewust. Wij geloven dat op het gebied van trouwjurken vrouwen hier ook een bewuste keuze in willen maken. Een trouwjurk kost veel geld en de periode waarin je hem draagt is kort.

Wij denken dat er mogelijkheden liggen voor een onderneming om de trouwjurken een tweede leven te geven. Onze doelgroep zijn vrouwen welke bewust kiezen om minder geld aan een jurk uit te geven, vrouwen welke voor duurzaamheid gaan of misschien een jurk met een verhaal willen hebben.

Het unieke aan ons concept is dat we ons richten op een populaire style bruidsjurken, welke ook vaak in nieuwkoop redelijk prijzig zijn. Hierdoor heeft onze doelgroep toch een kans een aparte style jurk te kunnen dragen maar voor een aantrekkelijkere prijs.

Bij een jurk 2e hands online kopen, iets wat nu vaak gebeurt, is er geen beleving en mist het moment voor de aanstaande bruid om met familie en vriendinnen een pas sessie te hebben. Dit kunnen wij onze klanten ook bieden. Wij zullen door middel van Pop-up shops en events deze mogelijkheid bieden om jurken in een inspirerende omgeving te passen. We geven hiernaast ook advies over haar, make-up en accessoires zodat je alles bij elkaar kan ervaren!

We love to see you!

Esther en Brenda

Esther en Brenda | La Vie Bohème Bridal